web analytics

Cutting and Fire hand – Tora Magic

4,295 kr

I lager

Beskrivning

Cutting and Fire hand

Produced and Designed by Tora Magic Company

Ett rikligt kanon trick som du kan utföra på 2 olika sätt med eller utan eld!

Trollkarlen har en snygg avlång låda som står på bordet! Lådan är bar stor nog att den endast rymmer trollkarlens arm. Magikern Stoppar in armen i lådan så att handen kommer ut på den andra sidan av lådan. Trollkarlen tar sedan 2 st. solida blad och stoppar i lådan så att han till synes skär av och delar armen i 3 delar!

Nu det magiska:

med eld

1: Trollkarlen lyfter sedan bort den mellersta delen av lådan och det börjar genast att brinna och det brinner med stora lågor där mittsektionen av armen skulle ha varit. publiken ser tydligt hur det brinner och att armen är helt borta. Mittsektionen sätts åter tillbaka så att elden slocknar och bladen tas bort Magikern drar sedan sakta ut armen ur lådan och visar att den är helt oskadd..  

utan eld

2: Trollkarlen lyfter sedan bort den mellersta delen av lådan och mittsektionen av armen är helt borta! publiken ser tydligt genom mittsektionen av lådan. för att tydligare visa att mittsektionen av armen faktisk är borta kan trollkarlen visa med t.ex. en trollstav att det inte finns några speglar eller annat där armen en gång var. Mittsektionen sätts åter tillbaka och bladen tas bort Magikern drar sedan sakta ut armen ur lådan och visar att den är helt oskadd..

Ett snyggt och rent trick ett riktigt mirakel för det är faktiskt magikerns hand och arm som används och inga falska händer eller liknande!

Riktigt snyggt och välgjort trick från Tora Magic Company som kommer komplett med bord, låda, solida blad och instruktioner på dvd

Video

Mer information

Vikt 6.5 kg