web analytics

Appearing and Vanishing Tora’s Bottles (Super Model 6 Bottles)

2,675 kr

I lager

Beskrivning

Appearing and Vanishing Tora’s Bottles (Super Model 6 Bottles)

Produced and Designed by Tora Magic Company

Denna produkt fortsätter enligt Tora att vara en av de mest “i efterfrågan” effekter som finns tillgängliga från Tora Magic. den innehåller fyra olika effekter i ett trick.

 Effekt One: Magikern visar en två-dörrars trälåda, som visas helt tom. simsalabim magikern trollar fram en flaska från insidan av den, och lådan visas återigen att den är tom. Varefter magikern fortsätter att producera flaska efter flaska tills det finns totalt sex olika färgade flaskor på bordet!

effekt två: Magikern placerar alla sex flaskor i en större träram. Han frågar sedan en i publiken att fritt välja en av flaskorna; De kan välja vilken färg de vill! Efter det att en flaska är vald , plockar magikern upp den valda flaskan och placerar den inuti ett rör. Magikern tar sedan och fäller ihop träramen så den blir platt och alla andra flaskor har försvunnit…

effekt tre: Nu är den valda flaskan inuti röret magikern gör en magisk gest och när röret visas har den valda flaskan försvunnit också!

effekt 4 : Eller som en grand final, efter att magikern har fått alla samtliga sex flaskor att försvinna, vad kan vara bättre än att det trollas fram en Coca-Cola, Pepsi eller annan dryck. som du kan ge till någon åskådare!

Detta trick är praktiskt taget en hel show i sig själv om du är ute efter att göra ett bestående intryck så är detta perfekt.

En riktig kvalitets rekvisita från Tora Magic två-dörrars Lådan och ramen är handgjord och tillverkad i trä och flaskorna är tillverkade i aluminium i snygga färger . allt packas lätt för transport

Video

Mer information

Vikt 4.6 kg