web analytics

Villkor & info

 

KÖPVILLKOR

Allmänt
Vi förbehåller oss rätten att ändra färg, mönster och dekor på våra produkter i förhållande till produktbilderna i webbutiken. Om dessa variabler är viktiga för dig, bör du kontakta oss före beställning för aktuell information. Vi gör inga restorder så allt som går att köpa i web butiken finns på lager och skickas normalt inom 24 timmar.
Vi reserverar oss ändå för eventuell slutförsäljning av produkt…

Priser och frakt
Priser i Svenska kronor och moms ingår i samliga priser: Gällande moms är 6% på böcker och 25% på övriga produkter. Momsen redovisas i kassan när du checkar ut i butiken.

Vi har två fraktnivåer beroende på volym och vikt inom Sverige .Till varje order tillkommer en fraktavgift på 59 kr och Vid tyngre och större rekvisita blir frakten 129 kr vid leverans inom Sverige.
Frakten blir ALDRIG högre än 129:- oavsett antalet trick ni köper eller storleken på paketet inom Sverige.  

Till övriga Europa är det andra fraktnivåer beroende på volym och vikt och när ni väljer land i kassan så ser ni den aktuella frakten innan utcheckningen.

 

 Betalning
PayPal

Betalning kan du enkelt och säkert göra via Paypal till vårat Paypal konto

Kortbetalning                                                                                                                                                                                                                                            Betala med ditt bankkort det gör du  genom att välja paypal som betalning där kan du enkelt och säkert betala med ditt kort .

Swish   

Du kan även Swisha ordersumman till oss . Swish numret framgår av orderbekräftelsen som skickas efter fullgjort köp.

BankGiro                                                                                                                                                                                                                                                    Du kan också välja Bankgiro vilket innebär att du Betalar ordersumman enkelt som en vanlig räkning till vårat bankgiro
så skickar vi paketet så snart betalningen har kommit oss tillhanda.
Bankgironumret  framgår av orderbekräftelsen som skickas efter fullgjort köp i butiken.

Banköverföring
Du kan också välja Banköverföring vilket innebär att du sätter in ordersumman på vårat bankkonto så skickar vi varorna så snart betalningen har kommit oss tillhanda. Bankkontonummer framgår av orderbekräftelsen som skickas efter fullgjort köp i butiken.

Leverans
Vi skickar normalt ditt paket nästa vardag efter det att full betalning erlagts. Vi använder posten eller Schenker för distribution av varorna.

Värdekupong
Vid betalning med värdekupong måste du handla för hela beloppet vid ett tillfälle.

Efter köpet är kupongen förverkad även om du inte beställt för hela värdet.
Vi hanterar inga tillgodohavanden.
Värdekupongen gäller inte för fraktkostnad.

Kunduppgifter
zethino magicshop lämnar aldrig ut kunduppgifter till tredje part.

Äganderätt
Alla varor förblir zethinos magicshop egendom tills dess full betalning erlagts

Tryckfel                                                                                                                                                                                                                                                                     Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och felaktigheter i butiken

 Trickbeskrivningar
Alla trick levereras med trickbeskrivning på engelska där inget annan anges.

 Ångerrätt

Vi följer Distansköpslagen. Enligt Distansköpslagen har du 14 dagars ångerrätt, från den dag du mottog varorna. Du får dock själv betala Returfrakten.

Ofta när du beställer via oss är det instruktioner med trolleriteknisk kunskap (dvd, cd-rom, böcker, varor med instruktioner med trolleriteknisk kunskap ) där detta är en stor del av varans pris och där gäller endast ångerrätten om du ej brutit originalförpackningen. Läs mer på Konsumentverket. Var därför noga med vad du beställer och kontakta oss gärna med frågor innan köpet om du är osäker. För varor med ringa intellektuellt innehåll, t ex förbrukningsvaror, får du öppna förpackningen och kontrollera varan utan att du förlorar din ångerrätt. Men vissa varor blir dock förstörda och tappar värde när man bryter förseglingen och går därmed ej att sälja igen som t.ex när man bryter förseglingen på kortlekar!

Du ska alltid kontakta oss inom 14 dagar från den dag du mottog varorna per e-post eller telefon för att få ett returnummer innan du skickar tillbaka något.

Retur skall ske i oskadad originalkartong och med samma innehåll som vid leveransen och packas omsorgsfullt så att inget skadas i transporten. köparen står för återfrakten. Om varan skadats vid returfrakten upphör retuturrätten och Vid tillämpandet av ångerrätten återbetalas endast varans pris, ev frakt återbetalas inte.

Det är viktigt att du bifogar en kopia på din faktura med ett brev där du uppger ditt namn, din adress, ditt bankkontonummer inkl clearingnummer för återbetalning och anger ditt returnummer så att vi vet vad returen gäller

Ej Uthämtat Paket
Om paketet ej blir uthämtat inom 14 dagar debiteras 200:- för administrativa kostnader och returfrakt.

Transportskada
Transportskador skall omgående anmälas till transportören och företaget.

Var noga med att kontrollera att allt gods är oskadat vid mottagandet.

Reklamation

Vi kontrollerar alla varor som kommer till oss, men om något ändå skulle vara skadat eller felaktigt när det anländer till dig så byter vi det mot en ny vara.
Du skall alltid kontakta oss per mail .. eller telefon och få ett returnummer innan du skickar tillbaka något Vid fel på varan skall skriftlig reklamation omgående dock senast 10 dagar efter mottagande sändas till:

Zethino magic shop
Båtsmansgatan 27

892 43 Domsjö
Sverige

Med Utförligt felbeskrivning och kopia på följesedel skall alltid bifogas reklamationen.
Inga garantiarbeten får påbörjas utan vårt tillstånd.
Skicka inte varan förrän du fått returnummer av oss!
Ersättningsleverans sker helt utan extra kostnad för kunden. Vid ev. tvist förbinder vi oss att alltid följa Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer